Villamerica Steakhouse

VILLAMERICA

A szakács legnélkülözhetetlenebb képessége a lelkiismeretesség

Üdvözöllek a Villamerica Steakhouse oldalán

2017 novemberében nyitottuk meg a kapuit Miskolcon a minőségi steakek világának. Egyedülálló koncepcióval rendelkezünk, nálunk nem a sablonos vendéglátást kapod, mi valóban vendégül látunk! Napi szinten változik a steakkínálatunk, amit egy hűtőpultban láthatsz és előtted vágjuk a húst, tehát amire Te rámutatsz. Természetesen tartunk egy kis tájékoztatást, előadást a húsokról, honnan érkezett, mivel táplálták, hogy ajánljuk, hogy nem javasoljuk stb..stb.. Mindamellett azért van egy "fekete táblánk" is, amin a folyamatosan változó "étlapunk" található, ha esetleg valaki nem steak-et szeretne fogyasztani.

A tenyésztéstől a tálalásig

Tenyésztés

Fontos: a marha fajtája, táplálása, tartási körülményei, vágása.

Feldolgozás

Fontos: a hús szakszerű bontása, a hús megfelelő érlelése, tárolása, a hús előkészítése

Szervírozás

Fontos: a hús gondos fűszerezése, a profi konyhatechnologiai eljárás, a hús pihentetése, a hús szakszerű szervírozása.

Italok

Minőségi bor

Számunkra a bor szó jelentése egyenlő a tökéletesen megkomponált vacsorával, ezért különösen nagy figyelmet szentelünk a megfelelő borválasztásra.

Tea

Az Old Man's szálas teakeverékek az extra prémium kategóriába tartoznak, mesterséges adalékok és ízfokozók helyett, szigorúan minőségi természetes alapanyagokból készülnek.

Kávé

Az üzletünkben kóstolható Sabastano Dark Delight keverékben 100% arabica kávéfajták találhatók Közép és Dél-Amerika legjobb kávé ültetvényeiről.

Fekete tábla

A táblára jellemző az ételek szezonalitása. Igyekszünk vendégeink igényeit kielégíteni ezen a téren is, kreatívabbnál kreatívabb ételeket alkotunk, hogy azok is jóllakhassanak, akik nem a steakeket részesítik előnyben. Az egyszerűbb ételektől kezdve, a különleges alapanyagokig minden megtalálható. A tábla kínálatát rendszeresen változtatjuk.

Húsok

Az elsőosztályú húsainkat gondosan válogatva több helyről szerezzük be. Többségében magyartenyésztésű Black Angus, Magyar tarka, Greater Omaha marhából készülnek steakjeink, de természetesen más fajták is találhatóak a repertoárban. A marhahús minőségében nagy szerepet játszik az állat táplálása, közérzete, és maga a vágás módja is. - A hús tárolása is sok időt, és nagy figyelmet igényel, különösen a szárazon érlelt, ugyanis itt rögzített páratartalmon, megadott hőmérsékleten kell a hús nedvességtartalmát csökkenteni, átlagosan 4-5 héten keresztül.
Nedves és szárazon érlelt húsokkal egyaránt foglalkozunk. Ezeket a csodálatos húsokat egy faszéntüzeléses kemencében, rendkívül magas hőmérsékleten hőkezeljük, ezáltal lesz igazán szaftos, és vajpuha a hús, hogy egy felejthetetlen élményt okozzon a fogyasztónak, Neked!

Rólunk mondták

R. Alexandra

A tegnapi borvacsora kifogástalan volt, úgyhogy nyugodtan bátrabbak, magabiztosabbak lehettek, van mire! Steak és gasztronómia rajongóként bizton állíthatom mind a steak mind a többi étel kiváló volt! A fogások jól voltak megkomponálva, tetszett a nyitottság a modern, színvonalas tálalásra, az ízek fantasztikusak voltak!

V. Bettina

Nagyon finomat ettünk. A bor mennyei volt, a steak hús kiválasztásában pedig segitett a személyzet. Külön jo pont hogy a husokat pultban meg lehet nézni. A pincér nagyon udvarias volt és barátságos. Csak ajánlani tudom.
N. Bálint

Egyedülálló kínálat, húspultjuk szinte külön látványosság. Nagyon kedves fogadtatás, figyelmes, precíz felszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat, bátran ajánlom, főleg az Urugay-i Rib-eye steakeat ajánlom.
Rólunk

Egyedülálló koncepcióval rendelkezünk, nálunk nem a sablonos vendéglátást kapod, mi valóban vendégül látunk!

Ételeink többségét a BBQ kemecénkben és szekrény szmókerünkben készítik szakácsaink nagy hozzáértéssel.

Elérhetőségek