Villamerica Panzió

VILLAMERICA

Szuper kikapcsolódási helyszín kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Üdvözöllek a Villamerica Panzió oldalán

2017-ben nyitottuk meg kapuit Miskolctapolca szívében a családias kis panziónknak. Jelenleg 11 szobával rendelkezünk, melynek többségében hidromasszázsos káddal kényeztethetjük magunkat, és a nyári melegben a klímaberendezések gondoskodnak hűsölésünkről. Található a panzióban egy wellness részleg, ahol kedvünkre relaxálhatunk korlátlanul, díjmentesen. A panzió alatt a saját éttermünk található, ahol elsőkörben steakhúsokkal foglalkozunk. Teljes mértékben vendégközpontú, segítőkész, szakképzett pincérjeink várnak majd, és segítenek elkalauzolni a steak-ek világába, melyet maximalista szakácsaink nagy gondossággal készítenek.

A közelben

Fürdőzés

A gyógyhatású Barlangfürdő már 1837 óta szolgálja ki a fürdőzni vágyókat. Ezen felül 3 km-en belül elérhető még kettő strand is.

Gokart

Bátrabb, vállakozó szelleműeknek ajánljuk a közelben lévő gokart arénát. Villámgyors elektoromos gépekben versenyzhetnek egymással, vagy az idő ellen

Kültéri

Kalandpark, libegő, bobpálya, túrázási lehetőségek, helyi látványosságok.

Szolgáltatásaink

Klimatizált

Vendégeink részére beltéri klímát biztosítunk, hogy ottlétük alatt a minél komfortosabban érezhessék magukat

Wi-Fi

Panziónk területén ingyenesen kapcsolódhatnak a vezeték nélküli internet hálózatra

Steakhouse

Miskolcon nálunk válogathat a legjobb steakek között. Egyedülálló koncepciónk magáért beszél.

Jakuzzi

Mártozzon meg jakuzzinkban a teljes feltöltődés érdekében.

Szauna

Infra- és finn szauna segíti elő a kellemes kikapcsolódást.

Parkolás

Körbekerített parkolóban díjmentes parkolási lehetőség. Limitáltan fedett parkolás is megoldható.

Rólunk mondták

Betti & Robi

Felejthetetlen érlményben lesz része annak aki a szerelmével kikapcsolódni vágyik, akkor nagyon is ajánlom. Szuper szoba, kedves személyzet, és kiszolgálás.K. Loretta

Az ételek isteni finomak és kiadós adagok, a személyzet nagyon segítőkész és közvetlen. A szoba is teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki Miskolctapolcán szeretne kikapcsolódni!

B. Dávid

Modern, felszerelt a panzió. A személyzet kedves és segítőkész. Sok lehetőség van a közelben nem unatkoztunk a 3 éjszaka alatt amit ott töltöttünk.Sajnos az éttermet nem tudtuk kipróbálni de még biztos, hogy vissza megyünk.

Pályázatok

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.
A kedvezményezett neve: Man vs Food Hungary KFT
Projekt megnevezése: Villamerica Panzió feljesztés Miskolctapolcán
A támogatás összege: 40.623.828.- Ft
A támogatás mértéke: 70%
Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében a panzió 4 db új szobával bővült. A fejlesztés során felújítottuk az éttermet és a konyhát is Wellness szolgáltatásainkat is bővítettük 3 db japán dézsa és egy kültéri medence megépítésével.Kialakítottunk egy un steakteraszt, ahol látvány konyhával, faszenes kemencében készült ételekkel várjuk vendégeinket. A családok igényeihez igazodva egy mini játszóteret létesítettünk. Az új szobák kialakítása mellett klimatizáltuk a meglévő szobáinkat is.Az egészséges életmódra tekintettel a kerékpárturizmus kiszolgálására kerékpárkölcsönzőt létesítettünk és kültéri fittness eszközöket szereztünk be.
Projekt befejezési dátuma: 2020.03.31.
Projekt azonosító: TFC-1-1-1-2017-2018-00724

A MAN vs FOOD HUNGARY Kft. a „Gyakornokok alkalmazása a MAN vs FOOD HUNGARY Kft.-nél” című,GINOP-5.2.4-16-2019-04395 azonosítószámú pályázata során 17 394 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson. A projekt keretében 4 fő fiatal munkavállaló foglalkoztatására került sor a cég 3519 Miskolc, Miskolctapolcai út 41. szám alatti székhelyén.
A támogatás mértéke: 100%
A felvett fiatalok Szakács (3 fő) és Pincér (1 fő) munkakörben kerültek foglalkoztatásra 2020.02.12. és 2020.12.11. közötti időszakban.
A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornokok bér és járulék költségeire, valamint eszközbeszerzésre került felhasználásra. A projekt megvalósítása során 2 fő szakember került kijelölésre, akik vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört töltöttek be a fiatalok mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolattartás történt az Egri Szakképzési Centrummal. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyeken a támogatott 9 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítik a vállalkozást.
A projekt eredményeként 4 fő gyakornok, valamint 2 fő vállalati gyakornoki kapcsolattartó foglalkoztatása történt.
A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítéséhez, a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhettek, ezáltal javult foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.A projekt 2020.01.20-án kezdődött, a projekt fizikai befejezésére 2020.12.11-én került sor.

A MAN vs FOOD HUNGARY Kft. a „Napelemes rendszer telepítése a MAN vs FOOD Kft.-nél” című,GINOP-4.1.3-19-2020-02096 azonosítószámú pályázata során 2 970 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.
A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.12.29.
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tartalmának bemutatása:
A Kft. fő profilja az éttermi, mozgó vendéglátás. A hatékony működéshez szükséges a saját villamosenergia-fogyasztás közel 42,52%-nak kiváltását célzó napelemes rendszer telepítése. Megvalósítási helyszíne 3519 Miskolc, Miskolctapolcai út 41. hrsz. 45473/1, a cég bejegyzett székhelye. Az ingatlan 580m2-es, aminek a tetőszerkezete (ahova a napelem kerül) fém, lemez héjazattal. Az épületben végzett vendéglátás kerül fejlesztésre. A telepített napelemes rendszer, napenergia felhasználásával működik, így hozzájárul a megújuló energia-felhasználásának növeléséhez.
Napelem panel szám: 39 db Risen 380W monokristályos napelem
Napelem Teljesítménye: 14,82 kW
Inverter típusa: Huawei Sun2000-12KTL-M2
A beszerzendő napelemes rendszer technikailag magas színvonalú, a pályázat kiírásának maximálisan megfelelő rendszer.

Rólunk

2017-ben nyitottuk meg kapuit Miskolctapolca szívében a családias kis panziónknak. Jelenleg 11 szobával rendelkezünk, melynek többségében hidromasszázsos káddal kényeztethetjük magunkat, és a nyári melegben a klímaberendezések gondoskodnak hűsölésünkről. Igyekszünk vendégeink igényeit maximálisan kielégíteni, ennek érdekében folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat…

Elérhetőségek